Zoeken

Examentrainingsmogelijkheden van Lyceo bij ons op school

Om ervoor te zorgen dat leerlingen zich optimaal kunnen voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden bij ons op school en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Waarom een examentraining?

Lyceo laat jaarlijks de effectiviteit van de trainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij, SEO Economisch Onderzoek. Voor het 5e jaar op rij is gebleken dat de examentrainingen van Lyceo bewezen effectief zijn. Deelnemers van de examentrainingen scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het centraal examen voor het vak waarvoor zij een training hebben gevolgd.

Direct inschrijven

Wij raden van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven voor een examentraining kan via onderstaande link:

Boek een 2-daagse examentraining voor 3 en 4 mei 2020 (meivakantie)

Let op: als er minder dan 5 aanmeldingen voor een vak (per niveau) zijn, dan kan de training helaas niet op onze school gevolgd worden. In overleg met de kandidaat kan de training dan alsnog buiten Schoonhoven worden gevolgd.

Meer weten? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl