Zoeken

Sportonderwijs

Sporten is belangrijk en dus zorgen onze enthousiaste LO docenten voor een breed en gevarieerd LO programma in iedere afdeling.

Van de herfstvakantie tot aan de meivakantie sporten we binnen. We beschikken over een eigen gymzaal met veel sportfaciliteiten. We doen zelfs aan indoor atletiek! Verder houden we ons onder andere bezig met turnen, basketbal, volleybal, zaalvoetbal en shuttle run.

Van de meivakantie tot de zomervakantie en van de start van het schooljaar tot de herfstvakantie sporten we buiten op de velden van Atletiekvereniging Avantri en voetbalvereniging Schoonhoven. We doen dan veel aan softbal, ultimate frisbee en atletiek.

Ons sportonderwijs is heel breed: bijna elke sport passeert de revue. Daar hebben we bewust voor gekozen, omdat we je van alles willen laten proberen.
In leerjaar 3 en 4 van het mavo gaan we de diepte in. Je krijgt dan gedurende vier weken hetzelfde onderdeel. Zit je op havo of vwo, dan krijg je zes weken lang een bepaald onderdeel. We hebben veel verschillende sporten in de aanbieding, waaronder American football, rugby, flag football, volleybal, basketbal, hockey, atletiek, fitness, judo, klimroute, voetballen en zelfs duiken met perslucht.