Zoeken

19 t/m 23 feb. locatie Vlisterweg DOE-week

Bericht geplaatst op: 12-2-2018

“DOE-week”

Van 19 tot en met 23 februari 2018 vindt er op het Schoonhovens College locatie Vlisterweg een projectweek plaats met de naam “DOE-week”.
Het is inmiddels het derde jaar dat deze week door de decanen georganiseerd wordt. 

Tijdens deze week gaan de tweedejaars leerlingen 4 dagen meelopen bij bedrijven en instellingen. Er werken ruim 50 bedrijven en instellingen uit de Krimpenerwaard en de Lopikerwaard mee. We willen deze bedrijven en instellingen dan ook hartelijk danken voor hun inzet.
Het is fantastisch dat leerlingen in de praktijk kennis kunnen maken met allerlei beroepen en werkzaamheden.

Op vrijdag zijn de leerlingen bij de mentor om te werken aan een verslag en presentatie over wat ze tijdens de DOE-week allemaal gezien en gedaan hebben. Tevens wordt er aan de leerlingen gevraagd om 23 februari voor ouders en andere belangstellenden een presentatie te geven over wat ze tijdens de DOE-week allemaal ervaren hebben. Deze presentatie vindt plaats op de locatie Vlisterweg 22 tussen 14.20 en 15.30 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

We hopen dat de leerlingen mede door de ervaringen die ze opdoen tijdens deze week een goede keuze kunnen maken voor een profiel binnen de school


Terug