Zoeken

“DOE-week” klas 2

Bericht geplaatst op: 18-10-2018

Van 15 tot en met 19 oktober 2018 vindt op het Schoonhovens College locatie Vlisterweg wederom de “DOE-week” plaats. Een projectweek waarin de tweedejaars leerlingen vier dagen meelopen bij bedrijven, winkeliers en instellingen uit de Krimpenerwaard, Lopikerwaard en Alblasserwaard. Het is uniek dat  leerlingen in de praktijk kennis kunnen maken met zoveel verschillende beroepen en werkzaamheden. Het is inmiddels het vierde jaar dat deze week door de decanen van de locatie Vlisterweg, Dhr. Magnée en Mevr. van Kats, georganiseerd wordt. 

Daarnaast komen een aantal Regionale Opleidingscentra naar de locatie Vlisterweg om één en ander te vertellen over de vervolgopleidingen die zij aanbieden. Ook werken de leerlingen op vrijdag bij de mentor aan een verslag en presentatie over wat ze tijdens de DOE-week allemaal gezien en gedaan hebben.

Op 19 oktober geven de leerlingen voor ouders en andere belangstellenden een presentatie over wat ze tijdens de DOE-week allemaal ervaren hebben. Deze presentatie vindt plaats op de locatie Vlisterweg 22 tussen 14.20 en 15.10 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

We hopen dat de leerlingen mede door de ervaringen die ze opdoen tijdens deze week een goede keuze kunnen maken voor een profiel binnen de school. 

 

  Terug