Zoeken

Gezellige kerstmarkt op de Vlisterweg

Bericht geplaatst op: 20-12-2019

Donderdag 20 december werd de locatie Vlisterweg omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. In de school werd in verschillende kramen en lokalen door enthousiaste leerlingen van alles verkocht. Aangezien de kerstmarkt rond etenstijd begon, waren de kramen met etenswaren zeer in trek. Van pannenkoeken tot broodjes shoarma, alles werd met veel plezier voor de bezoekers bereid.

Maar ook de kramen met zelfgemaakt houtsnijwerk, zelfgemaakte koekjes, kerststukjes, etc. konden rekenen op veel klandizie. Voor de drie bedrijven van Jong Ondernemen was het de eerste keer dat ze hun spullen aan de man konden brengen. Zij deden dit dan ook met veel enthousiasme.

Ook dit jaar zal de opbrengst van de kerstmarkt weer naar een goed doel gaan. Dit jaar is gekozen voor de JIP (Jongeren Informatie Punt). Dit is een plek speciaal voor alle IJsselsteinse en Lopikse jongeren waar je terecht kunt met al je vragen! Ook organiseren zij leuke activiteiten voor de jeugd in deze plaatsen.

Gezien de positieve reacties van zowel docenten, bezoekers en leerlingen kijken we voldaan terug op deze avond en wensen wij natuurlijk iedereen hele fijne kerstdagen en een fantastisch 2020!!

 


Terug