Zoeken

Alles in huis

Het Schoonhovens College heeft alles in huis voor elk onderwijsniveau. Heb je het gevoel dat je meestal meer zou willen leren dan andere leerlingen en gaat het leren je erg gemakkelijk af? Op het Schoonhovens College bieden wij tweetalig vwo (t-vwo) aan, dat ook wel het moderne gymnasium genoemd wordt. Op de locatie Albert Plesmanstraat

kun je naast het tweetalig vwo en het reguliere vwo ook terecht voor mavo of havo.

Heb je door omstandigheden wat leerachterstand opgelopen? Dan is het lwoo (leerwegondersteunend onderwijs) misschien wel iets voor jou. Je kiest dan voor vmbo-bb of vmbo-kb in combinatie met lwoo. Met dat steuntje in de rug haal ook jij zonder zorgen je schooldiploma. Leerlingen van het vmbo-kb en vmbo-bb met of zonder lwoo krijgen les op de locatie Vlisterweg.

Doorstromen

Het fijne van dat brede aanbod aan opleidingen binnen één school: je hoeft niet naar een andere school als blijkt dat je toch beter een hogere of een lagere opleiding kunt doen. Je stroomt dan door naar een andere klas op het Schoonhovens College, maar je hoeft niet weer helemaal opnieuw aan een andere school te wennen.

Op het Schoonhovens College kun je veel soorten onderwijs volgen. We hebben altijd iets voor je in huis.

Het Schoonhovens College haalt eruit wat erin zit!