Zoeken

Kom kijken op onze school

Voorlichtingsmomenten 

locatie Vlisterweg (vmbo-bb, vmbo-kb, vmbo-gl, LWOO)

wat wanneer
voor wie
Informatieavond ouders   
14 november
ouders groep 8
LWOO middag 22 november
ouders en leerlingen groep 8
Meeloopdagen
16 en 17 januari          voor leerlingen van groep 8 en hun leerkracht
Open Huis
18 januari 10.00-12.00 uur   
voor ouders & leerlingen van groep 7 en 8
         

Informatieavond voor ouders

Voor je ouders is er 14 november een informatieavond over onze school en de verschillende onderwijsniveaus. We vertellen hen alles over de kwaliteit van ons onderwijs, de doorstroommogelijkheden, het schoolklimaat en de extra schoolactiviteiten. Zo kunnen ze straks samen met jou de juiste keuze maken. De informatieavond vindt voor de beide locaties tegelijk plaats op de locatie Albert Plesmanstraat.

Inloop: 19:00 uur

Start programma: 19:30 uur

Open middag LWOO voor ouders en leerlingen uit groep 8

Op vrijdagmiddag 22 november organiseren wij een open middag voor toekomstige LWOO leerlingen en hun ouders.  Deze middag is bedoeld om leerlingen en hun ouders kennis te laten maken met het Schoonhovens College locatie Vlisterweg.

Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat ouders en kinderen het prettig vinden, voor de sluiting van de inschrijfdatum, een kijkje te nemen op hun toekomstige school. Wij verwachten de ouders om 13.00 uur op de locatie Vlisterweg. Het programma duurt tot ongeveer 15.15 uur.

Ouders kunnen zich inschrijven via de mail: sni@schoonhovenscollege.nl  o.v.v. naam ouder + naam leerling en het aantal personen en naam basisschool. Deze voorlichting is uitsluitend voor toekomstige lwoo leerlingen.  De andere leerlingen worden op 16 en 17 januari verwacht.

Meeloopdagen voor leerlingen uit groep 8

Om te ervaren hoe het is om op de middelbare school te zitten, organiseren wij in januari voor toekomstige brugklassers speciale meeloopdagen. Samen met je klasgenoten van de basisschool volg je lessen en krijg je een rondleiding door het schoolgebouw. Daarnaast krijg je alvast een idee bij de vakken en onze docenten. Aanmelden doe je via de basisschool of via sni@schoonhovenscollege.nl.

Open Huis voor ouders en leerlingen uit groep 7 en 8

Op zaterdag 18 januari kun je samen met je ouders naar ons Open Huis komen. In de praktijklokalen krijg je een beeld van de vakken die je op onze school gaat krijgen. We geven jullie alle informatie over onze opleidingsmogelijkheden. Zien we jou en je ouders terug tijdens ons Open Huis? Top!