Zoeken

Voor de nieuwe brugklasleerlingen en ouders

Kennismakingsvideo ouders nieuwe brugklasleerlingen Schoonhovens College locatie Vlisterweg 2020-21

 

Welkom!

Het beroepsgerichte onderwijs van het Schoonhovens College staat in de regio al jaren bekend om zijn kwalitatief goedopgeleide leerlingen. We leiden je op tot het soort vakman of vakvrouw waar bedrijven om zitten te springen. Een vmbo-diploma van onze school opent vele deuren van de maakindustrie in onze regio.

De kennis en ervaring die je bij ons op school opdoet, maakt namelijk echt het verschil. Bedrijven willen graag de meest deskundige vakmensen. Een lasser die al op school heeft geleerd hoe hij met een lasrobot moet werken bijvoorbeeld. Of een bankwerker die al flink wat ervaring heeft met een computergestuurde draaimachine. Op het Schoonhovens College leer je al tijdens je schooltijd hoe je moet omgaan met hypermoderne machines. 
Dit soort praktijkervaring zorgt ervoor dat je later een flinke voorsprong op anderen hebt en dat je de beste kans maakt op een goede baan.

We hebben al jarenlang prima schoolresultaten. En wat nog belangrijker is: onze leerlingen gaan met plezier naar school. Op onze school gaan we uit van jouw talent. En samen maken we daar iets moois van.
 

Het Schoonhovens College haalt eruit wat erin zit!

 Albert
Plesmanstraat
algemeenSchoonhovens College

Snel naar;

Sterk techniek onderwijs

Bedrijvigheid in de Waarden door impuls STO.   lees meer>> 


Kalender

Er zijn geen evenement die getoond kunnen worden.

 Handige links

 ELO
 Magister 6 inloggen
 Aura Online