Zoeken

Brugklaskamp 2019

 

Het beroepsgerichte onderwijs van het Schoonhovens College staat in de regio al jaren bekend om zijn kwalitatief goedopgeleide leerlingen. We leiden je op tot het soort vakman of vakvrouw waar bedrijven om zitten te springen. Een vmbo-diploma van onze school opent vele deuren van de maakindustrie in onze regio.

De kennis en ervaring die je bij ons op school opdoet, maakt namelijk echt het verschil. Bedrijven willen graag de meest deskundige vakmensen. Een lasser die al op school heeft geleerd hoe hij met een lasrobot moet werken bijvoorbeeld. Of een bankwerker die al flink wat ervaring heeft met een computergestuurde draaimachine. Op het Schoonhovens College leer je al tijdens je schooltijd hoe je moet omgaan met hypermoderne machines. 
Dit soort praktijkervaring zorgt ervoor dat je later een flinke voorsprong op anderen hebt en dat je de beste kans maakt op een goede baan.

We hebben al jarenlang prima schoolresultaten. En wat nog belangrijker is: onze leerlingen gaan met plezier naar school. Op onze school gaan we uit van jouw talent. En samen maken we daar iets moois van.
 

Het Schoonhovens College haalt eruit wat erin zit!

 Albert
Plesmanstraat
algemeenSchoonhovens College

Laatste schoolweken

Brief laatste schoolweken Klik hier >>

Vakantiepost, alles over de start van het nieuwe schooljaar, klik hier>>


Kalender

29-1-2020 *SE 4
29-1-2020 *Toneel klas 2
30-1-2020 *Profielenavond klas 2
31-1-2020 Einde SE1
18-2-2020 *Ouderspreekavond klas 4
19-2-2020 *Herk. SE1
21-2-2020 Herk. SE4

 Handige links

 ELO
 Magister 6 inloggen
 Aura Online