Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids

voorlichting groep 8

Het Schoonhovens College Festival, digitale open dag
Zaterdag 6 februari 2021, 9.30 tot 12.30 uur
Het Festival is een digitale open dag voor leerlingen uit groep 8. Je kunt op deze ochtend op allebei de locaties korte lesjes en tutorials volgen. Alle vakken doen mee! Je kunt vanuit huis deelnemen via de computer, tablet of telefoon. Nadat je je hebt aangemeld krijg je op vrijdag 5 februari een e-mail, met daarin de links die toegang geven tot het digitale programma. Aanmelden moet voor beide locaties apart.

Programma's Schoonhovens College festival

Digitale informatieavond voor ouders
Donderdag 21 januari 2021, 19.45 – 21.00 uur
Deze avond is alleen voor de locatie Albert Plesmanstraat: (tweetalig) vwo, havo en mavo. Er worden korte digitale presentaties gegeven, u kunt kiezen welke u wilt bijwonen. Tijdens deze presentaties is er ruimte voor vragen. Als u zich opgeeft, ontvangt u op woensdag 20 januari een e-mail met daarin de links die toegang geven tot de digitale bijeenkomsten.

Digitale uitprobeermiddag tweetalig vwo
Woensdag 3 februari 2021, 14.00-16.00 uur
Deze middag is voor alle leerlingen uit groep 8 met een vwo-advies die willen weten wat tweetalig vwo is, zodat ze daarna kunnen beslissen of het iets voor hen is. Aanmelden kan via tto@schoonhovenscollege.nl. Leerlingen die zich al hadden opgegeven hoeven dat niet opnieuw te doen. Graag naam, woonplaats en basisschool doorgeven bij aanmelding. Leerlingen die zijn aangemeld ontvangen op maandag 1 februari een e-mail met daarin de links die toegang geven tot de digitale bijeenkomsten.