Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo

Mediatheek Schoonhovens College

Een gezellige, comfortabele plek om rustig te werken, te leren en heel veel informatie op te doen!

In onze Mediatheek hebben we de beschikking over 34 computers, twee grote lees- en werktafels en prettige zitjes waar je in alle rust kunt werken. Onze boekencatalogus bevat meer dan 5000 titels in zowel Nederlands, Frans, Engels als Duits. Daarbij hebben wij diverse naslagwerken voor economie, geschiedenis, aardrijkskunde, filosofie en levensbeschouwing. We lenen ook chromebooks uit.

Via de Aura Library App en/of via de Online catalogus kun je zelf checken welke boeken aanwezig zijn, welke boeken je geleend hebt en tot wanneer. Ook kun je zo geleende boeken zelf verlengen.

In de Mediatheek gelden wel een paar belangrijke regels. Je mag er niet eten of drinken, je tas blijft in de kast in de gang en we werken rustig en stil.

Op schooldagen is er altijd tenminste één persoon aanwezig die je kan helpen bij het gebruik van de computers, het zoeken van een boek of andere zaken.
De Mediatheek is geopend op de volgende tijden:

08.00 - 16.00 uur - maandag
08.00 - 14.20 uur - dinsdag
08.00 - 15.00 uur - woensdag
08.00 - 14.20 uur - donderdag
08.30 - 15.30 uur - vrijdag
(op maandag is de mediatheek gesloten van 13.15 - 13.45 uur)

Je kunt ons bereiken via mediatheek@schoonhovenscollege.nl.

We maken gebruik van de digitale catalogus Aura (klik op de button). Ook kun je hieronder lezen wat de voorwaarden zijn bij de boekenuitleen en kun je de bruikleenovereenkomst voor het chromebook inzien / downloaden.