Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo
3 september 2022

Na twee excursieloze jaren werd er dit jaar in de startweek voor havo 5 een kamp georganiseerd. De reis ging naar Zuid Limburg, naar de groepsaccomodatie ‘t Auwershoes in het plaatsje Ransdaal. De accommodatie is een verbouwde boerderij met een schaduwrijke tuin, waar leerlingen en begeleiders heerlijk hebben gegeten. Het idee was om er ’s nachts te slapen, maar daar hadden de leerlingen een ander idee over...
Overdag stonden er veel activiteiten op het programma.
In Valkenburg gingen de leerlingen bouncen en lasergamen en mochten ze ook nog even shoppen in het centrum. Daarna naar de Sint Pietsersberg. Vooral binnenin de berg was het bijzonder en lekker koel. Onder leiding van een gids werden leerlingen en begeleiders door donkere gangen geloodst.
Het evenemententerrein in Swalmen was een schot in de roos: klimmen tegen een klimwand, een trapezesprong wagen, klauteren door het klimpark en als verkoeling bootje varen op de plas.
Als afsluiter ging iedereen het centrum van Roermond in om nog wat te shoppen en te eten. Sommigen vonden dat te warm en hebben een duik in de Maas genomen. De havo-5 ers hebben elkaar in deze dagen echt nog wat beter leren kennen en gaan nu als groep met elkaar het examenjaar in!

Terug naar overzicht