Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo
21 februari 2023

De school naar buiten

Een belangrijk element van ons vmbo-onderwijs is dat wij onze leerlingen zo vaak mogelijk in contact willen brengen met bedrijven en instellingen uit de omgeving, zodat ze een goed beroepsbeeld ontwikkelen. In dat kader heeft er weer een aantal mooie activiteiten/excursies plaatsgevonden.
Op 14 februari heeft Rik-Jan de Groot van de Rabobank een financiële gastles gegeven aan alle klassen Economie en Ondernemen van de locatie Vlisterweg. Doel van dit lesbezoek is om de leerlingen financiële beslissingen voor de toekomst beredeneerd te leren nemen.
Op 20 februari hebben 15 leerlingen uit klas PIE4K en G een bezoek gebracht aan IPgroep in Schoonhoven en My Guard in IJsselstein, waar zij meegenomen werden in de wondere wereld van beveiligingstechniek, brandbeveiliging en camerasystemen.
Op 23 februari vertrekken 36 leerlingen uit klas 2 richting Nieuwegein om een bezoek te brengen aan Bouwmensen Utrecht. Daar volgen zij een dag lang een programma waarin zij kennis maken met de verschillende beroepen in de Bouwtechniek.

Terug naar overzicht