Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo
20 juni 2024

Op vrijdag 9 juni vond het langverwachte eindgala van de examenleerlingen van het Schoonhovens College plaats. Het evenement, dat plaatsvond in Baraq, was een spectaculaire viering van de afsluiting van hun middelbare schooltijd.

De avond begon met een indrukwekkende lange stoet door de stad. Examenleerlingen arriveerden in een verscheidenheid aan prachtige auto's, variërend van klassieke oldtimers tot luxe sportwagens. Het evenement trok veel bekijks: langs de route stonden nieuwsgierige toeschouwers van alle leeftijden die niets wilden missen van deze feestelijke optocht.
Bij aankomst bij Baraq werden de leerlingen omthaald op de rode loper omringd door flitsende camera's van familie, vrienden en lokale media die de prachtige jurken en stijlvolle pakken wilden vastleggen. De avondjurken waren werkelijk adembenemend, variërend van klassieke baljurken tot moderne couture, elk met oog voor detail en glamour. De heren deden niet onder voor de dames, met stijlvolle maatpakken en verfijnde accessoires.
Het eindgala van het Schoonhovens College in Baraq was een onvergetelijke avond voor de examenleerlingen. Een perfecte afsluiting van hun tijd op het Schoonhovens College.

Terug naar overzicht