Zoeken
ELO
Magister
Aura
School gids
Zermelo
6 april 2023

Van 28 maart t/m 2 april hebben wij bezoek gehad van leerlingen uit Mallorca en hun begeleiders. Onze leerlingen uit havo 4 doen mee aan een uitwisselingsproject. Nadat zij in februari al zelf naar Mallorca waren afgereisd, konden zij nu de Mallorcanen ontvangen en hen wegwijs maken in Nederland, kennis laten maken met de gewoontes die wij hebben en vooral ook veel plezier hebben met elkaar.

De leerlingen (zowel de Mallorcaanse als de Nederlandse) hebben veel beleefd: ze zijn 4 dagen met elkaar op stap geweest en bezochten het Cacoamuseum, Fashion for Good, (een museum over circulaire kledingindustrie), het Museon en het Omniversum. Op school hebben zij zwerfafval verzameld, wel 86 kilo!! De leerlingen hebben zelf kaas gemaakt en ze zijn in het Zilvermuseum geweest om een eigen ring te smeden.
Zaterdag hebben de Mallorcaanse leerlingen in het gastgezin doorgebracht op zondag keerden ze weer terug naar huis. De meeste matches tussen leerlingen waren erg geslaagd. Sommigen hebben zich echt voorgenomen om contact te blijven houden.

Terug naar overzicht